Zes projecten geselecteerd voor ONE NIGHT STAND 9

Voor de nieuwe serie One Night Stand zijn 6 projecten geselecteerd voor de realiseringsfase en hebben een productiesubsidie ontvangen.

BALDR Film gaat de volgende films in het voorjaar van 2014 produceren: Emilia (scenario: Thibaud Delpeut, regie: Martijn Maria Smits) en Ketamine (scenario: Thijs de Boer, regie: Rogier Hesp).

De films zullen in première gaan tijdens het Nederlands Film Festival 2014 en worden daarna in het najaar uitgezonden op Nederland 2.
 One Night Stand biedt ‘nieuwe’ regisseurs en scenaristen de kans een film van vijftig minuten te maken en zo een belangrijke stap te zetten in de ontwikkeling van hun talent. Het project maakt deel uit van het Deltaplan Talent en is een initiatief van NTR, VARA en VPRO, Mediafonds, Nederlands Filmfonds en CoBO.
 BALDR Film is één van de drie producenten samen met Family Affair Films en NFI Producties.
 Voor meer informatie en een volledig overzicht van de plannen klik hier.

Six projects have been selected for the new series One Night Stand 9.
BALDR Film will produce 2 films next spring:
Emilia (screenplay: Thibaud Delpeut, director: Martijn Maria Smits)
Ketamine (screenplay: Thijs de Boer, director: Rogier Hesp)

Both films will premiere during The Dutch Film Festival.
One Night Stand offers ‘new’ directors and screenwriters the opportunity to make a 50-minutes single play. The project is an iniatitive of broadcasters NTR, VARA and VPRO, Dutch Cultural Media Fund, Netherlands Film Fund and CoBO.
BALDR Film is one of the three producers together with Family Affair Films and NFI Producties.